Braziliaanse weaving

De laatste trend in de Afro-American kapsels is weliswaar het haarweaven met Brazilliaans haar. Het Brazilliaans haar wordt op een dun koordje gehecht, zodat je een lange strook haar hebt. Wij maken dunne platte vlechtjes met je eigen haar. Nadien wordt het Brazilliaanse haar op de platte vlechtjes genaaid. Omdat de platte vlechtjes zo ultradun zijn blijft je hoofdhuid heel luchtig en heb je helemaal niet het gevoel dat er iets aan je haar gehecht is.

Voor blank en zwart?

Ja hoor! De Brazilliaanse lokken bestaan enkel in zeer donkere tinten. Heeft u een andere kleur, dan kan het Brazilliaans haar probleemloos gekleurd worden. Wij kleuren het Brazilliaanse haar met producten van Nexxus, die van zeer goede kwaliteit zijn.

Wat maakt Brazilliaans haar zo uniek ten opzichte van Aziatisch natuurlijk haar?

Het Brazilliaans haar heeft een unieke kwaliteit. 
Het is soepel, heeft een natuulijke dikke krul en kan heel goed onderhouden worden.

Het Brazilliaans haar verliest haast geen haartje. Je kan de haren jaren herbruiken, als je ze goed verzorgd.

Hoe wordt het toegepast?

Haarweaven kan op het volledige hoofd toegepast worden, maar kan even goed gedaan worden door slechts enkele lijnen. Hierdoor krijg je meer volume in je bestaand kapsel.

Afwerking

Na het zetten van je weaving, knippen wij een kapsel naar keuze. Je kan je weaving laten uitbrushen, dan heb je heel strak haar. Laat je het vrij drogen dan bekom je de "natural Brazillian look", dat zijn haren met een lichte krul.

Herbruikbaar

Het Brazilliaanse haar wordt per 100 gr verkocht en is duurder dan het Aziatische natuurlijk haar. Wat wel interessant is, u kan het haar nadien herbruiken. De eerste keer kan je dus zien als een investering.

 

© 2017 - 2024 Voodoo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel