Dreadlocks

Denk niet dat je dreadlocks kan laten groeien door je haar niet meer te wassen. Dit geldt maar voor enkele haartypes. Wij maken dreadlocks met behulp van een product dat de haren in lokken houdt. Dreadlocks kunnen we in elk haartype en elke haarlengte toepassen. Heb je nu lang fijn haar of kort krullend haar. Het gaat altijd.

Wat zijn dreadlocks

Dreadlocks zijn gedraaide lokken haar. Er wordt geen kunsthaar toegevoegd. Wel gebruiken we een product dat de haren de eerste maanden in vorm houdt. Geleidelijk aan verdwijnt dit product en als het helemaal weg is, zijn je dreadlocks goed gevormd.

Hoe lang duurt het om dreads te laten zetten?

Je mag 4 uur rekenen voor het laten zetten van dreadlocks.

Mag ik mijn haar nog wassen?

De eerste maanden mag je je haar niet wassen. Na twee maanden mag je het af en toe wassen, om de twee weken bijvoorbeeld.

Moet ik mijn kapsel onderhouden?

Eigenlijk moet je bijna niets doen om je kapsel in topmodel te houden.

Af en toe de uitgroei aan de hoofdhuid bijdraaien. We raden wel aan er om de twee weken een 'coconut zalf' van Palmers in te smeren, die je uiteraard bij ons kan kopen. Deze zalf voedt de haren en houdt ze mooi in vorm. Best gebruik je ook de 'coconut shampoo' van Palmers. Deze shampoo zit boordevol vitamine E en natuurlijke cocosnootolie, waardoor je dreadlocks een gezonde basis krijgen om verder te groeien.

Kan je dreadlocks nog uit je haren halen?

Neen, dreadlocks is een blijvend kapsel. Als je het beu bent moet je je lokken afknippen.

Hoeveel gaat me dat kosten?

De prijs kunnen we helaas niet vermelden op deze site omdat de prijzen verschillen per lengte. Je kan ons steeds contacteren per telefoon,fax of mail.

© 2017 - 2024 Voodoo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel