Ontkrullen

JE HAAR ONTKRULLEN MET AFFIRM (AVLON)

Avlon is een nieuw gamma verzorgingsproducten voor het afro haar. Eén van hun gamma's is Affirm, een hoogwaardig ontkrullingsproduct. Met de producten van Affirm bekom je een resultaat dat je nooit van tevoren hebt gehad! De haren zijn soepel, zitten vol leven en gaan niet breken.
 

Wat maakt Avlon zo uniek?

  • Avlon gebruikt geen agressieve producten zodat het haar en de hoofdhuid niet beschadigd worden.
  • Het Affirm product bestaat niet enkel in gradaties zoals mild, regular of super, maar bestaat ook voor fijn en gevoelig haar, normaal haar, gekleurd haar.
  • Na de ontkrulling, krijg je een verzorging.
  • Vlak na de ontkrulling kan men meteen een kleuring zetten. Dit is met de standaard ontkrulproducten onmogelijk, anders heb je veel kans dat je haar zal breken.

 

De Affirm productent worden uitsluitend aan kapsalons verkocht. Het is belangrijk om deze producten op de juiste wijze aan te brengen. Hiervoor is ook de knowlegde en de geschikte apparatuur voor nodig!

 

JE HAAR ONTKRULLEN MET STANDAARD ONTKRULLINGSPRODUCTEN

Wij ontkrullen ook je haar met de traditionele Afro-Amerikaanse ontkrullingsproducten.
Het ontkrullen van de haren moet best om de twee maanden herhaald worden. Wij raden aan om dagelijks ontkruld haar te verzorgen met een créme. De behandeling duurt ongeveer twee uur. Het laten ontkrullen van haren is zeker niet schadelijk. Wel moet je het product op de juiste wijze aanbrengen en het haar dagelijks verzorgen. 

Het gamma van ontkrullingsproducten is zeer uitgebreid, zodat we voor elk haartype het juiste product kunnen aanbrengen. Bekende merken zoals: Dark & Lovely, Soft & Beautiful, Capirelax, Olive Oil, Pink,... 

Een handige tip voor het ontkullen van je haar:

Als je je haar wilt laten ontkrullen, zorg je er best voor dat je het een week niet hebt gewassen. Je haren zijn dan wat vuil en op die manier wordt je hoofdhuid beschermd en kan het ontkrullingsproduct er langer opblijven. 

© 2017 - 2024 Voodoo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel